Hys!HYS! Älä kerro kenellekään, mutta...

Nettihotelli maksaa hurjat jälleenmyyntiprovisiot!

Oletko kotisivuja työksesi suunnitteleva yrittäjä? Tarjoatko kenties ATK-asiantuntijapalveluidesi ohessa myös ulkoistettuja kotisivu- ja sähköpostijärjestelmiä asiakkaillesi? Muuta myös nämä asiakkuudet rahaksi!

Siirry käyttämään Nettihotellin webhotellipaketteja asiakkaidesi verkkosivujen suunnittelussa ja sähköpostijärjestelmien rakentamisessa. Maksamme erittäin reilun jälleenmyyntiprovision jokaisesta hankkimastasi asiakkuudesta!

Lisäät tällöin omaa kannattavuuttasi ja saat jokaisesta loppuasiakkaalle toteuttamastasi WWW-projektista oman kertaluonteisen laskutuksesi lisäksi reilun siivun loppuasiakkaalle myymästäsi palvelintilasta! Kuulostaako hyvältä?

Miksi liittyä jälleenmyyjäohjelmaan?

Ryhdy mediakeisariksi Nettihotellin jälleenmyyntijärjestelmän avulla!Ärsyttääkö sinua se, ettei nykyinen www-palvelinkumppanisi tarjoa mitään palkkiota rekrytoimistasi asiakkaista? Suunnittelet itse asiakkaallesi kertamaksulliset kotisivut, mutta kolmas osapuoli saa pysyvän asiakkaan vuosiksi. Reiluako? Ei meistä ainakaan!

Siirry Nettihotellin jälleenmyyntikumppaniksi ja maksamme pysyvästi 30% provision kaikista loppuasiakkaillesi jälleenmyymistäsi Sviitti 2 GB, Lukaali 5 GB ja Palatsi 10 GB -webhotellipaketeista sekä niihin liitetyistä lisäpalveluista.

Vinkki!Luit aivan oikein! Palkkio ei ole kertaluontoinen vaan pysyvä ja saat sen laskutuskausittain jokaisesta asiakkaasi maksamasta laskusta niin kauan kuin asiakkuus kestää.

Ole hyvä ja käy läpi jälleenmyyjäsivumme useimmin kysytyt kysymykset valikosta vasemmalta ja liity jälleenmyyjäksi.

Takaisin Lue lisää