Verkkotunnukset

Nettihotelli Internet Oy on .fi-välittäjäVerkkotunnuksetNettihotelli rekisteröi asiakkailleen useimpia verkkotunnuspäätteitä - aina asiakkaan itsensä omistukseen. Olemme virallinen Viestintäviraston .fi-tunnusvälittäjä sekä lisäksi rekisteröimme kaikkia yleisimpiä kansainvälisiä verkkotunnuksia.

Tarjoamme kauttamme verkkotunnuksen rekisteröineille domainparkin veloituksetta - vaihtoehtoisesti verkkotunnuksen yhteyteen voidaan liittää jokin webhotelleistamme (alk. 2,45e/kk).

.fi tai .se 2,50e/kk

Kotimainen .fi-pääte on aina varma valinta. Ruotsalaiset .se-päätteet saa myös kauttamme.

Tutustuthan myös .fi-osoitteen rekisteröintiin liittyviin vaatimuksiin ennen tilaamista.

Hae .fi tai .se -tunnusta

www.

.com/.net/.org 1,50e/kk

Kansainvälinen .com ja .net -sekä .eu -pääte ovat suosittuja ja edullisia vaihtoehtoja.

Eurooppalaiset maatunnukset ja erikoisemmat päätteet, kuten .at, .be tai .nl maksavat alk. 2,00e/kk.

Hae .com/.net/.org -tunnusta

www.

.info alk. 0e/kk

.info-pääte tarjotaan webhotelliin kaupan päälle.

Tarjous koskee ensimmäistä laskutuskautta, minkä jälkeen osoitteesta veloitetaan normaalihinta 1,50e/kk.

Hae .info-tunnusta

www.

Domainin siirtäminenHaluatko siirtää jo olemassa olevan verkkotunnuksen Nettihotelliin?

Myös jo rekisteröidyn domainin siirtäminen Nettihotelliin on mahdollista. Nettihotelli voi halutessasi huolehtia verkkotunnuksen siirtämisestä, mutta kotisivujen siirtäminen jää itsellesi. » Lue lisää

Domainin rekisteröinti/siirtäminen itseHaluatko suorittaa verkkotunnuksen rekisteröinnin (tai siirtämisen) itse?

Mikäli haluat rekisteröidä verkkotunnuksen itse, tämä on mahdollista vain jos sinulla on erillinen verkkotunnusvälittäjä, jonka kautta rekisteröinnin tai nimipalvelinmuutokset suoritat. » Lue lisää

Huomaathan, että rekisteröijätahojen vaatimuksesta verkkotunnukset joudutaan rekisteröimään vähintään vuodeksi kerrallaan. Tällöin verkkotunnus (kuin myös webhotelli) joudutaan laskuttamaan vähintään 12 kk:n jaksoissa kerrallaan. Esimerkiksi .com-verkkotunnuksen hinta on tällöin 12 kk x 1,50e = 18e/vuosi. Vaihtoehtoisesti voit valita myös kolmen vuoden (36 kk) laskutusjakson. Valinta tapahtuu tilauslomakkeella.

Huom!Vertaillessasi eri palveluntarjoajien verkkotunnushintoja muistathan, että meillä verkkotunnuksen rekisteröintiin ei sisälly piilokuluja - emme esimerkiksi veloita erikseen verkkotunnuskohtaisesta nimipalvelusta tai DNS-muutoksista (sisältyy webhotellin hintaan) tai toimenpidemaksuja verkkotunnuksen osoitteen- ja omistajanmuutoksista tai omistajatietojen anonymisoinnista. Myös domainparkki on meillä maksuton!

Takaisin