8. Vakavarainen suomalainen palveluntarjoaja

Valitessasi Nettihotelli Internet Oy:n palveluntarjoajaksesi, voit olla varma, että olet valinnut luotettavan kumppanin, jonka kanssa uskallat toimia huoletta nyt ja tulevaisuudessa.

Nettihotelli Internet Oy on palveluntarjoaja, johon luotetaan. Meillä on yli 6000 kotimaista webhotelliasiakasta, joiden kotisivujen ja sähköpostipalveluiden tarjoamiseen olemme yksinomaan keskittyneet. Asiakkaamme mieltävät meidät luotettavaksi ja toimivaksi palveluntarjoajaksi, jolta saa myös tukea silloin kun sitä tarvitaan.

Yhtiön taloudellisia tunnuslukuja

Olemme suomalaisomisteinen, yrittäjävetoinen, kannattava ja velaton yhtiö. Osakeyhtiömuotoisena olemme toimineet jo yli kymmenen vuotta - vuodesta 2003 alkaen. Yrityksemme liikevaihto vuonna 2016 on lähes 0,6 miljoonaa euroa. Kaikki liiketoimintamme verot maksamme Suomeen.

AAA - korkein luottoluokitus

Olemme kuuluneet vuodesta 2012 alkaen Bisnoden luokittamana korkeimpaan AAA-luottoluokitukseen, johon yltää kuluvana vuonna vain 4,0% suomalaisista yrityksistä.

Kanssamme toimiessasi voit siis kaikilta osin luottaa myös siihen, että yrityksemme tarjoaa meiltä tilaamaasi webhotellipalvelua - ei pelkästään seuraavana vuonna - vaan myös seuraavalla vuosikymmenellä!

Takaisin Lue lisää