6. Nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu

Asiakaspalvelun toimivuus on yksi tärkeimmistä tekijöistä valittaessa webhotellipalvelua. Tämä on usein myös palveluntarjoajien heikoin lenkki. Ole hyvä ja lue, miten asiat ovat meillä.

Nopea ja asiantunteva asiakaspalvelu

Nettihotelli.fi:n vahvuutena on erityisesti nopea ja toimiva asiakaspalvelu. Pyrimme käsittelemään niin tilaukset kuin mahdolliset asiakaspalvelulle kuuluvat tukitoimenpiteet viiveettä ja varmuudella. Tämän mahdollistaa sekä tahto että asiakaspalvelujärjestelmien hyvä ennakkosuunnittelu.

Nopea sähköinen tilausjärjestelmä

Nettihotelli.fi:n nopean ja tehokkaan asiakaspalvelun kulmakivenä toimii tilaustapahtumat organisoiva sähköinen tilausjärjestelmä sekä lisäksi tilauksen käsittelyn yhteydessä asiakkaalle saapuvat automaattiset toimintaohjeet. Nämä yhdistettynä salamannopeaan, arkisin klo 8-18 tapahtuvaan tilausten käsittelyyn, mahdollistavat palvelun nopean tilaamisen ja käyttöönoton loppuasiakkaalle.

Lisäksi asiakkaamme voivat myös tukipyynnöt verkkosivujemme kautta ja saada vastaukset nopeasti ja useimmiten virka-aikaan jopa vain muutaman tunnin viiveellä. Pyrkimyksenämme on kuitenkin tarjota vastaus kaikkiin sähköisiin kyselyihin arkisin viimeistään 24 tunnin sisällä.

Monipuoliset ohjesivustomme tarjoavat vastauksen moniin kysymyksiin ja ongelmatilanteisiin myös ilman asiakaspalvelun työllistämistä. Tämä mahdollistaa sen, että asiakaspalvelu voi toimia entistä tehokkaammin ja nopeammin tilanteissa, joissa loppuasiakas tarvitsee tukea ongelmatilanteissa, joita ei voi ratkaista automaattisesti itsenäisesti toimittamiemme ohjeiden avulla.

Myös puhelinasiakaspalvelua

Nettihotelli.fi:n asiakaspalvelu on tavoitettavissa tarvittaessa myös puhelimitse arkisin klo 8-18. Monista muista palveluntarjoajista meidät erottaa se, että meidät oikeasti tavoittaa puhelimitse. Lupaammekin, että soittaessasi (asiakaspalvelun ollessa avoinna) numeroon 030 660 6060 vastaamme yhden minuutin sisällä - tai soitamme saman päivän aikana takaisin, mikäli emme juuri sillä hetkellä pysty vastaamaan.

Peukku ylös!Keskittymällä ydinosaamiseen pystytään parempaan palveluun

Nettihotelli.fi:n palveluajatuksena on tarjota korkealaatuisia web-hotellipalveluita suomalaisille yrityksille, yhteisöille ja yksityishenkilöille. Palvelinliiketoiminnassa keskitymme yksinomaan viimeistellysti kehitettyihin, tarkkaan testattuihin ja huolellisesti ylläpidettyihin web hosting -palveluihin, emmekä tarjoa esimerkiksi vuokrapalvelimia tai ulkoistettuja palvelinratkaisuja, toisin kuin useat muut vastaavat palveluntarjoajat. Tällöin ydinosaamisemme ja asiakaspalvelumme on kokonaisuudessaan loppuasiakkaan kannalta merkittävässä palvelinteknisessä osaamisalueessa ja tarjoamamme palvelu on huippulaatuista.

Viisi tähteä Puskaradiossa!Katso tästä mitä meistä sanotaan esimerkiksi Puskaradio.net:in webhotellivertailussa.

Takaisin Lue lisää