Nettihotelli-tyttö kiikaroiTiedämme, mitä ajattelet:

"Sitä samaa ne kaikki väittävät."

Anna meille kuitenkin kaksi minuuttia aikaa perustella palvelulupauksemme. Olemme varmoja, että vakuutut aivan varmasti.

Olet siis nyt kiikaroinut itsesi Nettihotelli Internetin kotisivuille. Se on puoleltamme jo puoli työvoittoa. Nyt meidän tarvitsee puhua sinut vain asiakkaaksemme.

Uskomme, että olet sivuillamme, koska etsit toimivaa webhotellipalveluntarjoajaa. Olet joko kyllästynyt nykyisen palveluntarjoajasi jatkuviin katkoksiin tai asiakaspalvelun mykkäkouluun. Ja tähän olisi saatava nyt muutos.

Ongelmaasi on helppo ratkaisu - siirrä kotisivusi meille!

Olemme suomalainen webhotellipalveluntarjoaja ja hostaamme yli 6000 kotimaisen asiakkaamme kotisivuja ja sähköpostipalveluita. Teemme asiakkaamme hyvin tyytyväisiksi seuraavin tavoin:

  • Meiltä saa asiakaspalvelua. Siis ihan oikeasti! Meidät saa kiinni puhelimella numerosta
    030 660 6060. Vastaamme arkisin klo 8-18 aina minuutin sisällä, tai soitamme saman päivän aikana takaisin. Ja puhelu maksaa vain paikallisverkkomaksun verran.

  • Tarjoamamme webhotellipalvelut toimivat. Tämäkään ei ole pelkkää mainospuhetta! Palvelintemme keskimääräinen ylhäälläoloaika on Nettihotellin palvelinten keskimääräinen uptime. Tämä on tilastoitu ja kolmannen osapuolen valvoma fakta, jonka näet täältä. Palvelimet ovat tietenkin Suomessa.

  • Emme ole halvin, mutta olemme edullinen. Hinnat alkaen webhotellimme maksaa vain 2,95e/kk. Sillä pääsee kuitenkin mainiosti alkuun ja usein asiakkaamme päivittävätkin palvelunsa nopeasti suurempaan todettuaan palvelumme erinomaisen hinta-laatu -suhteen.

Vakuutuitko? Tutustu webhotellivaihtoehtoihimme ja tilaa uusi tai siirrä vanha palvelusi Nettihotelliin. Mikäli kuitenkin vielä epäilyttää, lue lisää yrityksestämme ja katso tästä kymmenen hyvää syytä, miksi juuri meidät kannattaa valita uudeksi palveluntarjoajaksesi.

Takaisin Lue lisää Vertaile webhotellipaketteja