Nettihotelli-tyttöErinomainen suomalainen webhotelli

Nettihotelli.fi on suomalainen - edullinen mutta laadukas - ja ympäristöarvot huomioiva webhotellipalveluyritys, jonka asiakkaina on tuhansia kotimaisia yrityksiä, julkisyhteisöjä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä.

Nettihotelli Internet palvelua ylläpitää Euronic Oy, vuodesta 2000 asti toiminut webhotellipalveluiden kehittämiseen ja ylläpitoon erikoistunut kotimainen, omistajajohtoinen, velaton ja vakavarainen Internetalan yritys.

HenkilökuntaToimitilamme ovat Turussa ja kaikki palvelimemme ovat sijoitettuna emoyhtiömme korkeankäytettävyyden konesaliin. Asiakaspalvelutiimimme lisäksi palvelintekniikasta vastaavat insinöörimme ovat samassa rakennuksessa, jolloin reagointi mahdollisiin vikatilanteisiin on äärimmäisen nopeaa. Tarjoamme asiakaspalvelua, jonka tavoitat kun sitä tarvitset!

Varmistetut ja valvotut palvelutToimintaperiaatteenamme on alusta asti ollut tarjota hyvin toimivaa, helppokäyttöistä ja edullista kotisivutilapalvelua asiakkaillemme, yhdistettynä korkeaan toimintavarmuuteen ja 24/7-valvontaan. Kaikki palvelimet sijaitsevat Suomessa!

Edullinen hintataso - alk. 2,45e/kkTarjoamamme palvelu on hinnoiteltu erittäin kilpailukykyisesti - webhotellipalvelumme maksavat alkaen vain 2,95€/kk! Emme ole silti välttämättä halvin, mutta vertailtaessa eri palveluntarjoajia kannattaa muistaa, että me tarjoamme palvelua, joka toimii aina luotettavasti ja nopeasti. Lisäksi kotimaisia palvelimia käyttävistä palveluntarjoajista olemme hintaluokaltaan yksi edullisimmista.

AAA - korkein luottoluokitusMeille on myönnetty kuluvana vuonna jo yhdeksättä kertaa peräkkäin Soliditet Finlandin korkein mahdollinen AAA-luottoluokitus, johon yltää vain 4,0% suomalaisista yrityksistä. Olemme taloudellisesti vakavarainen, velaton ja luotettava yritys, jonka tarjoamien palveluiden toimintavarmuudesta voit olla varma.

Hiilidioksidipäästöjen 100% kompensointiKaiken lisäksi toimimme ympäristöystävällisesti ja neutraloimme 100%:sesti toiminnastamme aiheutuneet hiilidioksidipäästöt vuosittain ostamalla Gold Standard -sertifikaatin mukaisia päästövähenemiä. Palvelumme ja yritystoimintamme kokonaisuudessaan on tällöin aina hiilineutraali - siis ympäristöystävällinen valinta!

Suomessa sijaitsevat palvelimetNäiden toimintaperiaatteiden varaan rakentuva liiketoimintamme on avaimemme korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Palvelumme onkin valinnut jo yli 7000 kotimaista asiakasta. Määrä kasvaa jatkuvasti merkittävää 150-200 uuden asiakkaan kuukausivauhtia, mikä omalta osaltaan kertoo asiakkaidemme luottamuksesta palveluun. Verkkotunnusten rekisteröintimäärissä mitattuna olemmekin yksi suurimmista suomalaisista webhotellipalveluntarjoajista. 

» Kymmenen hyvää syytä valita Nettihotelli palveluntarjoajaksesi
» Tutustu palvelinlaitteistoon ja sen päälläoloaikaan
» Tutustu webhotellipaketteihin
» Katso myös asiakkuutta harkitsevien useimmin kysytyt kysymykset